Φρέσκο ζυμάρι με αγνό σουσάμι σιγοψήνεται στο φούρνο για να δημιουργήσει αφράτα κριτσίνια, που συσκευάζονται αμέσως για να διατηρούνται πάντα τραγανά και απολαυστικά.
The ingredients are kneaded, shaped and dusted with sesame and then the fresh dough is slow baked in the oven to produce crispy, rich in fiber breadsticks enhanced with carob‘s nutritional value.
The ingredients are kneaded, shaped, covered with fine grains and then slow baked to produce crispy and delicious breadsticks, rich in fibre and with high nutritional value.
Τα Μακεδονικά Κριτσίνια ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ συνοδεύουν γλυκές και αλμυρές γεύσεις αλλά τρώγονται και μόνα τους σαν σνακ, κάθε ώρα της ημέρας. Συνδυάζονται ιδανικά με γιαούρτι και μέλι.