Έχουμε στη διάθεσή μας αρκετές επιλογές παράδοσης για όλους τους επισκέπτες μας. Στόχος μας είναι η παράδοση της παραγγελίας τους να γίνεται άμεσα, κάνοντας τις ημέρες των διακοπών τους ακόμη πιο ευχάριστες. Αξίζει να αναφερθεί πως, κάθε φορά, η μεταφορά των προιόντων γίνεται απο εκπαιδευμένο προσωπικό , ειδικά εξοπλισμένο, έτσι ώστε κάθε προιόν να έρθει στην πόρτα σας φρέσκο και σε άρτια κατάσταση.

Επιλογή συσκευασίας καλωσορίσματος

Το πακέτο καλωσορίσματος είναι μια επιλογή που, σαφώς, μπορεί να κάνει τις διακοπές του πελάτη μας πιο εύκολες, καθώς γλυτώνουν το κουβάλημα, την αναμονή και τις ουρές που μπορούν να συναντήσουν σε ένα σούπερ μάρκετ. Έτσι, οι πελάτες μας έχουν την δυνατότητα να προ-παραγγείλουν το πακέτο καλωσορίσματος και εμείς φροντίζουμε να υπάρχει στο δωμάτιο τους πριν την άφιξή τους σε αυτο. Ωστόσο, επισημαίνεται πως η πρόσβασή μας στα καταλύματα των πελατών γίνεται μόνο εφόσον την επιτρέπει ο έκαστος ιδιοκτήτηςδιαχειριστής. Σε περίπτωση που δεν μας χορηγηθεί η άδεια του ιδιοκτήτη, ενημερώνουμε, ευθύς αμέσως, τον πελάτη, προτίνοντας του εναλλακτικές λύσεις. Στο πεδίο πληρωμής θα ανακαλύψουν μια αναπτυσόμενη λίστα που αναφέρει τις ιδιότητες που μπορούμε να εγγυηθούμε για την παράδοση του πακέτου καλωσορίσματος. Εάν η διαμονή κάποιου πελάτη δεν είναι καταχωρημένη εδώ, παρακαλείται να επιλέξει ''δεν περιλαμβάνεται'' και να αναγράψει το όνομα της ιδιοκτησίας, τη διέυθυνση και τα στοιχεία επικοινωνίας στο πλαίσιο κειμένου.

Αυθυμερόν παράδοση

Επιθυμείτε η παράδοση της παραγγελίας σας να γίνει την ίδια ημέρα;  Απλώς, τοποθετήστε την παραγγελία σας online, οποιαδήποτε στιγμή των δικοπών σας και θα φροντίσουμε να γίνει η παράδοση της εντός των τριάντα λεπτών. Στο σημείο πληρωμής θα βρείτε μία λίστα που αναφέρει τις ιδιότητες που καταγράφονται στο σύστημά μας. Σε περίπτωση που το κατάλυμά σας δεν περιλαμβάνεται στον κατάλογο, επιλέξτε ''δεν περιλαμβάνεται'' και συμπληρώστε το όνομα της ιδιοκτησίας, τη διέυθυνση και τα στοιχεία επικοινωνίας.

Ψωνίστε με ένα κλίκ

Επιπρόσθετα, οι πελάτες μας προκειμένου να γλυτώσουν την πολύωρη αναμονή και τις ουρές στο σούπερ μάρκετ, μπορούν να παραγγείλουν τα ψώνια τους απο το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και στη συνέχεια να τα παραλάβουν, οι ίδιοι, απο οποιοδήποτε κατάστημά μας.

Στηρίζουμε την Τοπική κοινωνία

Τέλος, ένας απο τους στόχους μας είναι και η στήριξη της τοπικής κοινώνιας με κάθε δυνατό τρόπο. Έτσι, φροντίσαμε για τους κατοίκους της Ροδου, να έχουν και αυτοί την δυνατότητα να κανονίσουν την παράδοση της παραγγελίας συμπληρώνοντας απλώς τα απαραίτητα στοιχεία, τα οποία αποθηκεύονται στο σύστημά μας για κάθε μελλοντική σας παραγγελία.

Είμαστε κόντα σας όπου κι αν είστε!