Η γνώση, η εμπειρία και η πολύ προσεκτική επιλογή των σταφυλιών δημιουργούν το αυθεντικό κόκκινο ξίδι. Οι χρήσεις του στην κουζίνα είναι κυριολεκτικά αμέτρητες. Άλλοτε σε μεγαλύτερες και άλλοτε σε μικρότερες ποσότητες συμμετέχει σε ντρέσινγκ για σαλάτες, σε τουρσιά, σε κόκκινες σάλτσες, σε μαρινάδες, αλλά βέβαια κανείς δεν μπορεί να φανταστεί τα παντζάρια ή τις φακές χωρίς μερικές –ή περισσότερες– σταγόνες καλό ξίδι.
Ένα ιδιαίτερα αρωματικό ξίδι φτιαγμένο από ελληνικό κρασί, που αποτελεί διαχρονική αξία των προϊόντων ΤΟΠ. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλα τα πιάτα της παραδοσιακής και σύγχρονης κουζίνας που θέλουν ξίδι.
Καθαρό χρώμα, γεμάτο άρωμα, ήπια γλυκόξινη γεύση. Ιδανική επιλογή για σαλάτες, λαχανικά, κοτόπουλο, ψάρι και όσπρια, χωρίς να χάνεται το φυσικό και ζωντανό χρώμα των πιάτων.
Boasting a golden brown colour and the distinctive aroma of honey in the nose, this original condiment strikes a perfect balance between sweetness and acidity. Add it to green salads enriched with nuts and fresh goat cheese. Use it to marinade chicken or as a base for an easy BBQ sauce. Pour over fresh avocado and you will never look back.
Its clear, deep rosy color complements the fresh aroma of pomegranate, and the sweet and rich taste has discreet acidity and a long aftertaste. Enjoy over freshly sliced tomatoes, with or without the fresh mozzarella, green salads enriched with orange or pomegranate, and goat cheese bruschettas. Slightly reduce to make a delicious glaze for pork or turkey. Mix into marinades and sauces for chicken and beef.
Balsamic vinegar with a deep dark colour reminiscent of mahogany and ebony. The nose is distinctive and pleasant, combining the sweet notes of raisin with the aromas of vinegar. Taste-wise, elegance meets strength in a delicious sweet-and-sour combination with a long aftertaste. Add a few drops for a bold twist in your salads, grilled meat, mature hard cheeses, fruit salads, and ice creams. Marinades, tomato sauces, risottos, pork and chicken glaze, even cocktails can benefit from its unique taste.
Balsamic vinegar with a deep dark colour reminiscent of mahogany and ebony. The nose is distinctive and pleasant, combining the sweet notes of raisin with the aromas of vinegar. Taste-wise, elegance meets strength in a delicious sweet-and-sour combination with a long aftertaste. Add a few drops for a bold twist in your salads, grilled meat, mature hard cheeses, fruit salads, and ice creams. Marinades, tomato sauces, risottos, pork and chicken glaze, even cocktails can benefit from its unique taste.
Use as a dipping sauce for sushi and sashimi by mixing 1 tsp of Obento Wasabi Paste with 2 tbsp of soy sauce. Obento Wasabi Paste can also enhance the flavour of steak and seafood dishes.
Το στιγμιαίο ρόφημα κακάο Nesquik αποτελεί βασικό τμήμα ενός ισορροπημένου πρωινού, συμπληρώνοντας τα οφέλη του γάλακτος με το μοναδικό σύμπλεγμα βιταμινών C, D που περιέχει. Χαρίζει απολαυστική σοκολατένια γεύση στο γάλα και αποτελεί ιδανική επιλογή για το πρωινό των παιδιών, αλλά και για οποιαδήποτε άλλη στιγμή της ημέρας.
Με 11 βιταμίνες, 3 μεταλλικά στοιχεία και σίδηρο, το Caotonic τονώνει τον οργανισμό, δίνει στα παιδιά την ενέργεια που χρειάζονται και κάνει το γάλα απόλαυση. Έχει σύνθεση ειδικά μελετημένη για παιδιά.
To 3 Άλφα Parboiled ρύζι προέρχεται από κόκκους μακρύσπερμου ρυζιού, φυσικά επεξεργασμένους με βραστό νερό (parboiling), ώστε να συγκρατεί στο εσωτερικό των κόκκων του όλα τα πολύτιμα συστατικά τους και να μαγειρεύεται πιο γρήγορα.
Ρύζι λευκό και μεσόσπερμο, για τέλειο και εύκολο μαγείρεμα σε 15 λεπτά περίπου. Χρησιμοποιείται για διάφορα φαγητά, είναι ιδανικό για σούπες όπου τις κάνει πιο πηχτές και πολύ νόστιμες και για γλυκά όπως το παραδοσιακό ρυζόγαλο.
Ρύζι λευκό και μεσόσπερμο που μαγειρεύεται εύκολα σε 15 λεπτά περίπου. Ιδανικό για γεμιστά, ντολμαδάκια, γιουβαρλάκια και ριζότο, ακόμα και για πιλάφι για όσους το προτιμούν χυλωμένο.
Το Ρύζι Basmati της 3 Άλφα καλλιεργείται στα υψηλά οροπέδια του PENJAB της Ινδίας. Οι Μαχαραγιάδες το προτιμούσαν για το πλούσιο άρωμά του, την εξωτική γεύση του, το μοναδικά σαν χιόνι κάτασπρο χρώμα του και την ιδιότητά του να μεγαλώνει το σπυρί του 2 ½ φορές. Ιδανικό για εξωτικές συνταγές αλλά και για κλασσικά Ελληνικά πιάτα. Έτοιμο σε 15 λεπτά περίπου.
Οι Ρυζογκοφρέτες Agrino Κλασικές περιέχουν 99% καστανό ρύζι και 1% αλάτι Μεσολογγίου. Έχουν χαμηλά λιπαρά, αποτελουν πηγή φυτικών ινών και ψευδαργύρου και διαθέτουν υψηλή περιεκτικότητα σε φώσφορο, μαγνήσιο και μαγγάνιο. Δεν περιέχουν γλουτένη και είναι κατάλληλες για vegans.
Οι Καλαμπογκοφρέτες Agrino περιέχουν 92.5% καλαμπόκι, 7% ρύζι και αλάτι Μεσολογγίου. Έχουν χαμηλά λιπαρά, αποτελούν πηγή φυτικών ινών και ψευδαργύρου και διαθέτουν υψηλή περιεκτικότητα σε φώσφορο, μαγνήσιο και μαγγάνιο. Δεν περιέχουν γλουτένη και είναι κατάλληλες για vegans.