Η γνώση, η εμπειρία και η πολύ προσεκτική επιλογή των σταφυλιών δημιουργούν το αυθεντικό κόκκινο ξίδι. Οι χρήσεις του στην κουζίνα είναι κυριολεκτικά αμέτρητες. Άλλοτε σε μεγαλύτερες και άλλοτε σε μικρότερες ποσότητες συμμετέχει σε ντρέσινγκ για σαλάτες, σε τουρσιά, σε κόκκινες σάλτσες, σε μαρινάδες, αλλά βέβαια κανείς δεν μπορεί να φανταστεί τα παντζάρια ή τις φακές χωρίς μερικές –ή περισσότερες– σταγόνες καλό ξίδι.
Ένα ιδιαίτερα αρωματικό ξίδι φτιαγμένο από ελληνικό κρασί, που αποτελεί διαχρονική αξία των προϊόντων ΤΟΠ. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλα τα πιάτα της παραδοσιακής και σύγχρονης κουζίνας που θέλουν ξίδι.
Καθαρό χρώμα, γεμάτο άρωμα, ήπια γλυκόξινη γεύση. Ιδανική επιλογή για σαλάτες, λαχανικά, κοτόπουλο, ψάρι και όσπρια, χωρίς να χάνεται το φυσικό και ζωντανό χρώμα των πιάτων.
Boasting a golden brown colour and the distinctive aroma of honey in the nose, this original condiment strikes a perfect balance between sweetness and acidity. Add it to green salads enriched with nuts and fresh goat cheese. Use it to marinade chicken or as a base for an easy BBQ sauce. Pour over fresh avocado and you will never look back.
Its clear, deep rosy color complements the fresh aroma of pomegranate, and the sweet and rich taste has discreet acidity and a long aftertaste. Enjoy over freshly sliced tomatoes, with or without the fresh mozzarella, green salads enriched with orange or pomegranate, and goat cheese bruschettas. Slightly reduce to make a delicious glaze for pork or turkey. Mix into marinades and sauces for chicken and beef.
Balsamic vinegar with a deep dark colour reminiscent of mahogany and ebony. The nose is distinctive and pleasant, combining the sweet notes of raisin with the aromas of vinegar. Taste-wise, elegance meets strength in a delicious sweet-and-sour combination with a long aftertaste. Add a few drops for a bold twist in your salads, grilled meat, mature hard cheeses, fruit salads, and ice creams. Marinades, tomato sauces, risottos, pork and chicken glaze, even cocktails can benefit from its unique taste.
Balsamic vinegar with a deep dark colour reminiscent of mahogany and ebony. The nose is distinctive and pleasant, combining the sweet notes of raisin with the aromas of vinegar. Taste-wise, elegance meets strength in a delicious sweet-and-sour combination with a long aftertaste. Add a few drops for a bold twist in your salads, grilled meat, mature hard cheeses, fruit salads, and ice creams. Marinades, tomato sauces, risottos, pork and chicken glaze, even cocktails can benefit from its unique taste.
Το Ξινόγαλο της Μεβγάλ παράγεται από 100% Ελληνικό, φρέσκο γάλα, με μόλις 1,5% λιπαρά και χωρίς προσθήκη ζάχαρης ή άλλων γλυκαντικών. Ένα αγνό προϊόν με πολλά θρεπτικά οφέλη για καθημερινή κατανάλωση.