Το πιο παραδοσιακό και θρεπτικό ελληνικό σνακ με ηλιόσπορο και μέλι για περισσότερη ενέργεια! Η παραδοσιακή συνταγή της ΠΑΣΤΕΛΟΠΟΙΙΑΣ ΡΟΥΜΕΛΗΣ που αγάπησαν χιλιάδες καταναλωτές εδώ και 2 γενιές. Ο συνδυασμός ηλιόσπορου και μέλι είναι μία γευστική απόλαυση που χαρίζει περισσότερη ενέργεια.
Το πιο παραδοσιακό και θρεπτικό ελληνικό σνακ! Η παραδοσιακή συνταγή της ΠΑΣΤΕΛΟΠΟΙΙΑΣ ΡΟΥΜΕΛΗΣ που αγάπησαν χιλιάδες καταναλωτές εδώ και 2 γενιές. Ο συνδυασμός δύο συστατικών, το σουσάμι και το μέλι, είναι μία γευστική απόλαυση που παραμένει αναλλοίωτη μέχρι και σήμερα.
The traditional Greek snack with peanut and honey! The traditional recipe of PASTELOPOIIA ROUMELIS that has been loved by thousands of consumers for 2 generations now. A combination of two ingredients, peanut and honey, is a delicious delight that remains unchanged for many years.
Το πιο παραδοσιακό και θρεπτικό ελληνικό σνακ με φυστίκι και μέλι! Η παραδοσιακή συνταγή της ΠΑΣΤΕΛΟΠΟΙΙΑΣ ΡΟΥΜΕΛΗΣ που αγάπησαν χιλιάδες καταναλωτές εδώ και 2 γενιές. Ο συνδυασμός δύο συστατικών, το φυστίκι και το μέλι, είναι μία γευστική απόλαυση που παραμένει αναλλοίωτη μέχρι και σήμερα.
Το πιο παραδοσιακό και θρεπτικό ελληνικό σνακ με φυστίκι και μέλι σε μπουκιές! Η παραδοσιακή συνταγή της ΠΑΣΤΕΛΟΠΟΙΙΑΣ ΡΟΥΜΕΛΗΣ που αγάπησαν χιλιάδες καταναλωτές εδώ και 2 γενιές. Ο συνδυασμός δύο συστατικών, το φυστίκι και το μέλι, είναι μία γευστική απόλαυση που παραμένει αναλλοίωτη μέχρι και σήμερα.
The most traditional and nutritious Greek snack ςith no sugar! A traditional recipe of PASTELOPOIIA ROUMELIS that has been loved by thousands of consumers for 2 generations now. The combination of two ingredients, sesame and honey, is a delicious delight that remains unchanged for many years.
Το πιο παραδοσιακό και θρεπτικό ελληνικό σνακ! Η παραδοσιακή συνταγή της ΠΑΣΤΕΛΟΠΟΙΙΑΣ ΡΟΥΜΕΛΗΣ που αγάπησαν χιλιάδες καταναλωτές εδώ και 2 γενιές. Ο συνδυασμός δύο συστατικών, το σουσάμι και το μέλι, είναι μία γευστική απόλαυση που παραμένει αναλλοίωτη μέχρι και σήμερα.
Μία χειροποίητη απόλαυση! Φτιάχνετε στο χέρι με τον παλιό παραδοσιακό τρόπο και με βασικά συστατικά το αμύγδαλο, το ασπράδι αυγού, τη βανίλια και το αλεύρι.